Επιστροφή εξπρές για Καραγκούνη

Σε χρόνο ρεκόρ ο Θανάσης Καραγκούνης ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Ήταν τέλη Νοεμβρίου, όταν ο Θανάσης Καραγκούνης τραυματιζόταν σοβαρά σε μία από τις προπονήσεις της Τσβόλε, με την ιατρική γνωμάτευση να μιλάει για ρήξη χιαστών. Κάτι που οδήγησε τον 23χρονο μέσο στο κρεβάτι του χειρουργείου...

Οι εκτιμήσεις των γιατρών έλεγαν πως θα έχανε όλη την χρονιά, όμως ο διεθνής άσος βάλθηκε να νικήσει το χρόνο και να τους διαψεύσει, δουλεύοντας πολύ σκληρά στο διάστημα της αποθεραπείας του.

Κάτι που τον βοήθησε, προς μεγάλη έκπληξη όλων, την Τετάρτη να ξεκινήσει ατομική προπόνηση, φορώντας ποδοσφαιρικό παπούτσι, με αποτέλεσμα πλέον να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά και ο Θανάσης Καραγκούνης συνεχίσει να παρουσιάζει βελτίωση με αυτούς τους ρυθμούς, δεν αποκλείεται να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας. Αρκεί βέβαια η Τσβόλε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τβέντε που αντιμετωπίζει στα ημιτελικά.

Ο μεγάλος στόχος πάντως που είχε θέσει ο παίκτης, παραμένει το να είναι 100% έτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.