Κινείται για Καπίνο η Σπόρτινγκ

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Σπόρτινγκ ήταν σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο, αλλά το… φλερτ δεν προχώρησε και ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας μετακόμισε στη Μάιντς. Έναν χρόνο μετά το ενδιαφέρον των Πορτογάλων για τον διεθνή γκολκίπερ αναθερμάνθηκε.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “O Jogo” ο βασικός τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ, ο Ρούι Πατσίσιο, θα αποχωρήσει από τη Λισσαβώνα στο τέλος της σεζόν και οι Πορτογάλοι εξετάζουν περιπτώσεις τερματοφυλάκων που θα μπορούσαν να τον διαδεχθούν. 

Ανάμεσα στα ονόματα που «παίζουν» για την Σπόρτινγκ είναι και αυτό του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στη Μάιντς. Στάθηκε, βέβαια, και άτυχος, δεδομένου ότι η γερμανική ομάδα είπε πολύ πρόωρα «αντίο» στο Europa League και το Κύπελλο Γερμανίας με αποτέλεσμα να περιοριστούν στο ελάχιστο οι ευκαιρίες που πήρε. 

Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, μάλιστα, αναφέρει ότι ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και τη Μάιντς ήδη υπάρχουν διερευνητικές επαφές και γίνεται συζήτηση για να μετακομίσει στη Λισσαβώνα ως δανεικός.