Επίθεση Σέλουκ σε Σίτι για Τουρέ

Αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Γιάγια Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι άφησε ο ατζέντης του, Ντιμίτρι Σέλουκ, δείχνοντας πως η έξοδος του Ιβοριανού μέσου από τους «Πολίτες» είναι κοντά.

Ο Γιάγια Τουρέ έχει συνδεθεί έντομα με τη μεταγραφή του στην Ίντερ το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί μιας και το γυαλί στις σχέσεις με τη Σίτι έχει μάλλον ραγίσει. Αιτία τα παράπονα που φέρεται να έκανε ο τεχνικός των «Πολιτών» Μανουέλ Πελεγκρίνι προς τον Γιάγια Τουρέ, κάτι που δεν έμεινε αναπάντητο από τον ατζέντη του Ιβοριανού σταρ, Ντιμίτρι Σέλουκ.

Ο τελευταίος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Σίτι αναφέροντας πως δεν σέβονται καθόλου τον Τουρέ, τον οποίον και αντιμετωπίζουν ως εξιλαστήριο θύμα για την πορεία του συλλόγου τη φετινή σεζόν.

«Κάποιοι άνθρωποι στη Σίτι θέλουν να κατηγορήσουν τον Γιάγια για την πορεία τη φετινή σεζόν. Αλλά αυτοί δεν αναλαμβάνουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί. Μιλάω για τους ιθύνοντες που αγόρασαν παίκτες ξοδεύοντας πολλά χρήματα και μετά τους πετάνε στον πάγκο. Λυπάμαι για τον Πελεγκρίνι. Είναι ένας καλός προπονητής, αλλά αδύναμος μάνατζερ. Κέρδισε τον τίτλο με την ομάδα που είχε αφήσει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Φαίνεται πως η απάντηση της Σίτι σε όλα είναι να κατηγορεί τον Γιάγια», υποστήριξε ο Σέλουκ.

Φαίνεται λοιπόν πως οι σπόντες του Σέλουκ δείχνουν ότι η μετακίνηση του Τουρέ στην Ίντερ δεν απέχει πολύ το φετινό καλοκαίρι. Άλλωστε στους «Νερατζούρι» ο Μαντσίνι έχει επανειλημμένως εκφράσει την επιθυμία του να φέρει τον Ιβοριανό μέσο στο Μιλάνο.

ΠΗΓΗ: sdna.gr