Δεν πάει πουθενά ο Ντι Μαρία

Παρά τις όποιες φήμες περί αποχώρησης του Αργεντινού σταρ το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άνχελ Ντι Μαρία φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Πήγε στο «Ολντ Τράφορντ» το καλοκαίρι με την προσδοκία να γίνει, από την πρώτη μέρα, ο μεγάλος ηγέτης των «Κόκκινων Διαβόλων». Και, αρχικά τουλάχιστον, φάνηκε να μη λυγίζει από το βάρος των ευθυνών- το αντίθετο: τις έβγαζε νοκ αουτ με χαρακτηριστική ευκολία. 
Ωστόσο, μετά το πέρας του πρώτου διμήνου η αγωνιστική κατρακύλα έκανε την εμφάνισή της και παρέσυρε στο διάβα της τον Ντι Μαρία, ο οποίος δε θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που εντυπωσίαζε εαυτόν και αλλήλους στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν. 

Κάπως έτσι- και αφού είχε φτάσει στο σημείο να βλέπει τα σημαντικά παιχνίδια από την ξεχωριστή ζεστασιά του πάγκου- οι φήμες βρήκαν πρόσφορο έδαφος και άρχισαν να ανθίζουν, αναφέροντας πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και μετά το τέλος της περιόδου στην Μάντσεστερ ο Ντι Μαρία, ιδίως αν συνυπολογιστεί πως η οικογένειά του δεν είχε και την πιο ευχάριστη εμπειρία στην Αγγλία, καθώς τους είχαν ληστέψει το σπίτι. 

Όμως, ο ίδιος ο Ντι Μαρία φρόντισε να βρει την καρδιά των φημών και να την θέσει εκτός λειτουργίας: ενημέρωσε τους διοικούντες της ομάδας πως πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ και την επόμενη σεζόν.