Μια από τα ίδια για Ρόμα...

Στις παλιές κακές συνήθειες των... ισοπαλιών επέστρεψε η Ρόμα, καθώς έφερε για δεύτερη συνεχόμενη φορά 1-1, αυτή τη φορά στο «Ολίμπικο» απέναντι στην Αταλάντα και δεν μπόρεσε να προσπεράσει τη Λάτσιο, μετά τη χθεσινή (18/4) ήττα από τη Γιουβέντους.

Οι «τζιαλορόσι» άρχισαν με τους καλύτερους οιωνούς την αναμέτρηση και μόλις στο 3ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα, έπειτα από πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Στεντάρντο (χέρι), που μετουσίωσε σε γκολ ο Τότι. Ωστόσο, η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε με το ίδιο νόμισμα, στο 23', όταν ο Αστόρι έκανε την παράβαση κι ο Ντέινς έφερε το ματς στα ίσα από τη βούλα.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με καλή ευκαιρία για το σύνολο του Γκαρσία, με τον Φλορέντσι να μην βρίσκει στόχο με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή (29'). Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η αναμέτρηση δεν είχε ρυθμό κι ιδιαίτερες φάσεις. Χαρακτηριστικό ήταν πως η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 62ο λεπτό, πάλι από τον Φλορέντσι, ο οποίος αστόχησε.

Μέχρι το τέλος δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο, με τη Ρόμα να έρχεται τελικώς ισόπαλη και να χάνει την ευκαιρία να βρεθεί εκ νέου στη δεύτερη θέση, που οδηγεί απευθείας στο Champions League, μετά τη χθεσινή (18/4) ήττα της Λάτσιο από τη Γιουβέντους (2-0).