Ελ... τραγικάλ!

Ο κατήφορος της Βιγιαρεάλ το τελευταίο διάστημα στο «Μαδριγάλ» συνεχίζεται, μένοντας μακριά από τις νίκες για τρίτη σερί αγωνιστική μετά το 0-0 απέναντι στην ουραγό Κόρντομπα. Κορυφαίος αλλά και μοιραίος για το «κίτρινο υποβρύχιο» ο Τζοέλ Κάμπελ.

Μετά τις 8/3 και το 4-1 επί της Θέλτα όταν συμπλήρωσε 8 σερί νίκες στο γήπεδό της η Βιγιαρεάλ αδυνατεί να κερδίσει στην έδρα της αλλά και... γενικώς. Απέναντι στην ουραγό Κόρντομπα, η ομάδα του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ πραγματοποίησε ακόμη μια -επιεικώς- μετριότατη εμφάνιση και «κόλλησε» στο 0-0. Αυτό ήταν το τρίτο ματς στο «Μαδριγάλ» χωρίς νίκη για το «κίτρινο υποβρύχιο» στο πρωτάθλημα και έκτο συνολικά, ενώ παράλληλα ήταν και το τρίτο 0-0 στο διάστημα αυτό. Έτσι ανέβηκε στους 52 βαθμούς όμως πλέον ρισκάρει την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League αφού η Μάλαγα ακολουθεί στο -6. 

Απέναντι στην ουραγό της Primera Division των 13 σερί ματς χωρίς νίκη και μόλις δύο ισοπαλίες στο διάστημα αυτό, η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε από νωρίς στο ματς να απειλεί την εστία των αντιπάλων με εκφραστή και δημιουργό στις περισσότερες περιπτώσεις των πρώην «ερυθρόλευκο» Τζοέλ Κάμπελ. Στο 5' ο Κοσταρικανός σημάδεψε το δοκάρι με δυνατό σουτ, ενώ το ίδιο έκανε και στο 23' ο Μορένο διπλασιάζοντας έτσι τα δοκάρια για τους γηπεδούχους. Στο 42' ο Κάμπελ έχασε νέα ευκαιρία, ενώ για την Κόρντομπα μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν στο 26' όταν ο Ασένχο έσωσε το σουτ του Μπεμπέ.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος και η Βιγιαρεάλ δημιούργησε ακόμη περισσότερες φάσεις, όμως ήταν χαρακτηριστικά άστοχη. Τσερίσεφ (50') Κάμπελ (75', 87', 90') έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Ευτυχώς για τη Βιγιαρεάλ, ο Εντιμάρ στο 64' δεν σημάδεψε σωστά με το κεφάλι από κοντινή απόσταση γιατί η Κόρντομπα θα μπορούσε να είχε φύγει και με τη νίκη από το «Μαδριγάλ» τιμωρώντας τους παίκτες του Μαρθελίνο για την αστοχία τους.

ΠΗΓΗ: sdna.gr