«Ψήνεται» για Τσέλσι ο Μπάμφορντ

Ο επιθετικός της Μίντλεσμπρο, Πάτρικ Μπάμφορντ που αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσέλσι, αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στην Τσάμπιονσιπ και πλέον καλεί τον Ζοσέ Μουρίνιο να του δώσει την ευκαιρία να παίξει στους «Μπλε».

Ο 21χρονος επιθετικός πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν σκοράροντας 19 φορές ως τώρα με τη φανέλα της Μπόρο, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στη διεκδίκηση της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μπάμφορντ, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του στο Στάμφορντ Μπριτζ και ευελπιστεί πως από την επόμενη σεζόν ο Μουρίνιο θα του δώσει την ευκαιρία ώστε να επιστρέψει στην Τσέλσι και να αποδείξει την αξία του.

«Ελπίζω να παίξω στην Τσέλσι, ελπίζω ότι θα πάρω την ευκαιρία και ότι θα μπορέσω να διεκδικήσω μια θέση. Πολλοί είπαν ότι άφησα τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τους λάθος λόγους, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ήθελα να αγωνιστώ σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Τσέλσι. Ωστόσο, έπειτα από δύο σεζόν ως δανεικός, το να πάω πίσω και να καθίσω στον πάγκο δεν θα με βοηθήσει. Συνεπώς εξαρτάται από αυτούς που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία στην Τσέλσι να αποφασίσουν τι είναι το καλύτερο για την καριέρα μου και τι θα κάνω την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο Μπάμφορντ, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι από τον Ιανουάριο του 2012.