«Εδειξα ότι επιστρέφω»

Ο αγώνας με την Τσέλσι ήταν το σημείο που ο Λουκ Σο έκανε το comeback με τη δανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον ίδιο.

«Είμαι ακόμα μικρός και το ότι ήρθα στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου δεν ήταν εύκολο. Δεν έπαιζα και το γεγονός αυτό δημιούργησε αρνητικά σχόλια για μένα. Είναι κάτι που δεν είναι ωραίο και προσπάθησα να το αγνοήσω όμως ο αγώνας με την Τσέλσι είναι σημάδι ότι επιστρέφω. Είμαι θετικός. Ηταν η πρώτη μου εμφάνιση τις τελευταίες έξι εβδομάδες, είμαι χαρούμενος που γύρισα. Είδα ένα σχόλιο τις προάλλες που έλεγε ότι βγήκα στο ημίχρονο του αγώνα με την Αρσεναλ επειδή δεν έχω φυσική κατάσταση, όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Ξέρω γιατί με έβγαλε ο προπονητής και δεν ήταν αυτός ο λόγος αλλά το ότι ήθελε να με προστατεύσει.

Μίλησα για αυτό με τον προπονητή. Ενιωσα λίγο την πλάτη μου και ήθελε να είναι προσεκτικός μαζί μου επειδή είμαι νεαρός και πιστεύει ότι έχω πολύ μέλλον μπροστά μου. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχω μάθει πολλά και εκείνος παίρνει το credit που με εμπιστεύεται σε αγώνες όπως αυτός. Εχει δύο πλευρές, όμως είναι έξυπνος τύπος και εκπληκτικός προπονητής» ήταν τα λόγια του 20χρονου αριστερού μπακ των Κόκκινων Διαβόλων.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr