Διπλό σωτηρίας στο «Αρτέμιο Φράνκι» (Βίντεο)

Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Και από την στιγμή που η Βερόνα άντεξε στη μεγάλη πίεση της Φιορεντίνα (που έχασε και πέναλτι) "χτύπησε" στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και έφυγε με ένα μεγάλο διπλό (0-1) από το Αρτέμιο Φράνκι»

Η Φιορεντίνα ήταν ανώτερη από τη Βερόνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ήταν άστοχη και άτυχη στην τελική προσπάθεια. Και «πλήρωσε» τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου που λέει ότι από την στιγμή που δεν σκοράρεις, θα δεχθείς το γκολ.

Η Φιορεντίνα άγγιξε το γκολ σε πολλές περιπτώσεις, αλλά σε όλες βρήκε απέναντι τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Βερόνα Ράφαελ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός. Ο Ράφαελ είπε «όχι» στο 29’ σε κεφαλιά του Τζιλαρντίνο και στο 67’ απέκρουσε πέναλτι του Ντιαμάντι. Σταμάτησε και τον Σαλάχ λίγα λεπτά αργότερα δείχνοντας ότι δεν θα αφήσει κανέναν να τον «νικήσει». Και από την στιγμή που οι «βιόλα» δεν έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν… γραφτό να το πληρώσουν. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουνίρ Ομπαντί εκμεταλλεύτηκε ασταθή επέμβαση του Νέτο και έκανε εύκολα το 1-0 για τη Βερόνα, η οποία έκανε τεράστιο άλμα για τη σωτηρία!