Έπαιξε ο Φαν Πέρσι, πρόβλημα με Ράφαελ και Γιανουζάι

Ένα καλό και δύο άσχημα νέα προέκυψαν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας κόντρα στην αντίστοιχη της Λέστερ, το βράδυ της Δευτέρας. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αγωνίστηκε για περίπου μια ώρα, επιστρέφοντας στη δράση από τις 21/2. Ωστόσο, τραυματίες αποχώρησαν οι Ράφαελ και Γιανουζάι από το ματς του «King Power Stadium».  

Ο Ολλανδός επιθετικός είχε τραυματιστεί στην εκτός έδρας νίκη επί της Σουόνσι και παρά το γεγονός πως είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» για το ντέρμπι με την Τσέλσι το περασμένο Σάββατο, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, έπαιξε για 62 λεπτά στο ματς της δεύτερης ομάδας της Γιουνάιτεντ κόντρα στην αντίστοιχη της Λέστερ, σε μια βραδιά που ξεκίνησε καλά, όμως τελείωσε με προβλήματα για τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Αυτό, διότι οι Ράφαελ και Γιανουζάι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο με προβλήματα τραυματισμών. Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης και οι Γουίλσον και Έβανς, με τον τελευταίο να παίζει για πρώτη φορά από την ημέρα που τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές λόγω του επεισοδίου με τον Παπίς Σισέ και τα φτυσίματα.  

Πηγή: england365.gr