«Χρυσάφι» Γιουνάιτεντ σε Ντε Χέα και φόβος για Ρεάλ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει συμβόλαιο ύψους 200.000 λιρών την εβδομάδα στον Ισπανό γκολκίπερ για να παραμείνει στο «Όλντ Τράφορντ», ωστόσο συμφωνία δεν υπάρχει και η Ρεάλ περιμένει στην γωνία για... αρπαγή το επόμενο καλοκαίρι!

Καμία πρόοδρος δεν υπάρχει στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Γιουνάιτεντ και Ντε Χέα για την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς ο Ισπανός γκολκίπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2016 και οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να τον κρατήσουν στο Μάντσεστερ, προσφέροντάς του ένα... διαστημικό συμβόλαιο έναντι 200.000 λιρών την εβδομάδα!

Ο Ντε Χέα δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση της αγγλικής ομάδας, η οποία θέλει να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο τερματοφύλακα του κόσμου και έτσι φοβίζει το ενδιαφέρον της Ρεάλ...

Οι Μαδριλένοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ και το επόμενο καλοκαίρι θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν δίχως να δώσουν... δεκάρα στην Μάντσεστερ, εκτός βέβαια και αν ο Ντε Χέα συμφωνήσει με τους Άγγλους.

«Του έχουμε προσφέρει αρκετά χρήματα. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εγώ θέλω να μείνει, αλλά δεν είμαι το αφεντικό. Παίκτης είναι το αφεντικό και αυτός μπορεί να πει ναι ή όχι. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Ντε Χέα και όχι εμένα», ήταν τα λόγια του Λουίς Φαν Χάαλ.