Ο Εντόι σώζει!

ε δύο γκολ του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, η Χαλ πήρε σπουδαίο τρίποντο παραμονής στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (0-2) - Αποχή και αποδοκιμασίες στην νέα εντός έδρας ήττα της παραπαίουσας Νιουκάστλ (2-3 από την Σουόνσι) 

Είναι ο ίδιος ο Ντάμε Εντόι που κρίθηκε κάποτε λίγος για τον Παναθηναϊκό και ανεπαρκής μέχρι και για τον ΟΦΗ. Μπορεί στην Ελλάδα να μην μακροημέρευσε, αλλά την βρήκε την τύχη του. Έφτιαξε το όνομα του σε Κοπεγχάγη και Λοκομοτίβ Μόσχας και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, παίρνοντας στα 30 του μεταγραφή για την Premier League, με την Χαλ να δίνει 3 εκατομμύρια λίρες για την πάρτη του.

Ο 30χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός αμέσως έκανε αίσθηση και δείχνει να είναι ο καθοριστικός παράγοντας που μπορεί να φέρει την σωτηρία για τις «τίγρεις». Στο «Σέλχαρστ Παρκ» ο Ντάμε Εντόι πήρε δις το όπλο του (51’,90’) και ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για το 0-2 της Χάλ μέσα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας που διατηρεί οριακά την ομάδα του Στιβ Μπρους πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη. Να σημειωθεί ότι ο Σενεγαλέζος έφτασε τα 5 γκολ στην Premier League (στα άλλα τρία ματς που σκόραρε ο Σενεζαλέζος, η Χαλ πήρε 7 βαθμούς) κάτι που τον καθιστά απόλυτο πρωταγωνιστή στην προσπάθεια παραμονής της Χαλ στην κατηγορία. Αυτό θα πει πετυχημένη μεταγραφή…