«Πιθανώς θα επιστρέψουμε! Τα λεφτά είναι πολλά...»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, χαρακτήρισε «θαύμα» τον Τιμ Ντάνκαν και έδωσε τροφή για σκέψη λέγοντας «Πιθανώς να επιστρέψουμε. Τα λεφτά είναι πολλά».

Γι αυτό είναι ο κορυφαίος προπονητής που υπάρχει στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Ακόμη και στον αποκλεισμό δείχνει το μεγαλείο του τόσο ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος. 

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μετά τον αποκλεισμό από τους Κλίπερς δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και εξήρε τον 39χρονο Τιμ Ντάνκαν. Σε ερώτηση για το τι θα συμβεί στο μέλλον απάντησε:

«Όλοι με ρωτούν για τον Τιμ, τον Μάνου κι εμένα για το αν θα σταματήσουμε εδώ και πέντε χρόνια. Δεν έχω ιδέα. Πιθανώς να επιστρέψουμε. Τα λεφτά είναι πολλά. Νομίζετε πως λέω ψέματα;»

Νωρίτερα είπε: «Τους είπα απλώς πως είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Πιστεύω πως έδωσαν και την ψυχή τους. Ο Ντάνκαν, για παράδειγμα, είναι ένα θαύμα αυτό που κάνει στα 39 του χρόνια. Δεν έχω ξαναδεί κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο σε αυτή την ηλικία. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι περήφανος γι’ αυτούς. Είμαστε μια ομάδα που ξέρει να νικά, ξέρει και να χάνει».

 gazzetta.gr