Mayweather vs Pacquiao: Παγκόσμιος ο Floyd!

Τον μύθο του διατήρησε ο Mayweather, ο οποίος επικράτησε και του Pacquiao στον αγώνα του αιώνα!

Ο αγώνας ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός, καθώς διήρκησε 12 γύρους, με τον Αμερικανό πυγμάχο να επικρατεί με ομόφωνη απόφαση των κριτών (116-112x2, 118-110), όντας πλέον αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος επαγγελματίας πυγμάχος της γενιάς του.

Με τη νίκη του αυτή ο Mayweather έχει πλέον το απίστευτο ρεκόρ 48 νίκες-0 ήττες με 26 ΚΟ και στόχος του είναι να φτάσει τον Ρόκι Μαρτσιάνο που μετράει 49 νίκες και καμία ήττα στην τεράστια καριέρα του.

«Είναι εξαιρετικός μαχητής και του βγάζω το καπέλο γι’ αυτό. Το περίμενα ότι θα κερδίσει κάποιους γύρους, ότι θα 'χει τις δικές του καλές στιγμές στον αγώνα, αλλά απέφυγα τα χτυπήματα, έπαιξα έξυπνα κι έκανα την δουλειά μου. Ένας ακόμα αγώνας τον Σεπτέμβρη και μετά τέλος», δήλωσε ο Mayweather μετά το τέλος του αγώνα, προαναγγέλλοντας την απόσυρσή του από τα ρινγκ.

Ο Φιλιππινέζος από την άλλη ήταν απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, δηλώνοντας: «Πιστεύω ότι νίκησα. Δεν έκανε τίποτα, απλώς απέφευγε τη μάχη».

Το MGM στο Λας Βέγκας, πάντως, γέμισε από διασημότητες, που πλήρωσαν αδρά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του αιώνα και φυσικά αποζημιώθηκαν από το θέαμα. Ανάμεσα στους θεατές του ξεχωριστού αυτού αγώνα ήταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο Jay Z με την Μπιγιονσέ...

ΠΗΓΗ: onsports.gr