Η FIFA τιμωρεί τη Ρεάλ από... Σεπτέμβρη!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα καθυστερήσει την επιβολή ποινής στους Μαδριλένους για παρατυπίες στην απόκτηση ξένων ανήλικων ποδοσφαιριστών.

Πολλοί ανέμεναν πως η FIFA θα επιλέξει και στην περίπτωση της «βασίλισσας» την οδό της βαριάς τιμωρίας, που επιβλήθει και στη Μπαρτσελόνα για παρανομίες στο ίδιο θέμα. Αν και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, η διοίκηση της Ρεάλ φέρεται να έχει ήδη ενημερωθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι η τιμωρία θα επιβληθεί τον Σεπτέμβριο και θα αφορά εξάμηνη απαγόρευση μεταγραφών, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να αποκτήσει παίκτες τον προσεχή Ιανουάριο. 

Έτσι, δεν επηρεάζεται η συμφωνία με τον Ντανίλο της Πόρτο, η μεταγραφή που έχει ήδη επιβεβαιωθεί και ανακοινωθεί. Η Ρεάλ, στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, μπορεί να αποκτήσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή επιθυμεί, αλλά πιθανότατα δεν θα συμβεί το ίδιο και τον Ιανουάριο του 2016. Επιπρόσθετα, αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ, ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που είχε καταβάλει για το ίδιο παράπτωμα η Μπαρτσελόνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr