Λύγισε ο Χάρντεν, προβάδισμα οι Γουόριορς

Μία ανάσα από το break έφτασαν οι Ρόκετς, όμως ο Χάρντεν δεν τα κατάφερε στην τελευταία επίθεση, οι Γουόριος επικράτησαν με 99-98 και πάνε στο Χιούστον με το 2-0 στην σειρά. 

Παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν αυτό ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Ρόκετς, με το Χιούστον να φτάνει μία ανάσα από το σπάσιμο της αντίπαλης έδρας και τον Χάρντεν να... λυγίζει στην τελευταία φάση, χαρίζοντας την νίκη με 99-98 και το 2-0 στην σειρά στους γηπεδούχους. 

Ο Κάρι και η παρέα του μπήκαν δυνατά, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πάλι απαντήσεις και κατάφεραν φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Με τον Χάουαρντ να μειώνει στον πόντο, μάλιστα, 33 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και τον Μπαρνς να αστοχεί σε λέι άπ, θα μπορούσαν να κλέψουν την νίκη. 

Παρόλα αυτά, ο Χάρντεν που πήρε την μπάλα, δεν κατάφερε να λειτουργήσει με ψυχραιμία στα 8 εναπομείναντα δευτερόλεπτα, με την άμυνα των Γουόριορς να τον μπλοκάρει και να του μένει η μπάλα στα χέρια. Κάρι και Χάρντεν ήταν, όπως συνήθως, οι κορυφαίοι των ομάδων τους, με 33 και 38 πόντους αντίστοιχα. 

Τα δωδεκέλεπτα: 36-28, 55-55, 77-75, 99-98