«Ο Ο'Νιλ απείλησε πως θα σκοτώσει τον Κόμπι»!

Μια συγκλονιστική μαρτυρία του Τζον Μπλακ είδε το φως της δημοσιότητας. Σε αυτήν, ο άλλοτε αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων των Λέικερς ανέφερε πως ο Σακίλ Ο' Νιλ ήθελε να σκοτώσει τον Κόμπι Μπράιαντ!

Οι σχέσεις του «Κόμπε» με τον «Σακ» δεν ήταν ποτέ οι καλύτερες. Κατά την κοινή τους παρουσία στο Λος Άντζελες οι δύο άνδρες είχαν μαλώσει αρκετές φορές και είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες. Ο ένας δεν συμπαθούσε τον άλλον. Άλλωστε, αυτό ήταν γνωστό. Όμως δεν επηρέαζε τους «λιμνανθρώπους» μέσα στο παρκέ.

Βέβαια, υπήρξε μια στιγμή που τα πράγματα ξέφυγαν... 

«Ο Ο'Νιλ δεν άρεσε στον Μπράιαντ και ο Μπράιαντ δεν άρεσε στον Ο' Νιλ. Αλλά αυτό δεν τους επηρέαζε στο παρκέ. Έλεγε ο ένας κάτι για τον άλλον είτε επίσημα είτε off the record, αλλά μόνο δυο-τρία περιστατικά που έγιναν γνωστά», ανέφερε ο Μπλακ στο αφιέρωμα του «Bleacher Report» στα όσα ειπώθηκαν από χείλη ανθρώπων των Λέικερς την σεζόν 2003-2004 για να προσθέσει:

«Όταν ο "Κόμπε" αποκάλεσε δημόσια τον "Σακ" χοντρό και τεμπέλη, ήταν μία από τις φορές που η κατάσταση ξέφυγε. Ήταν άσχημο για όλους... Ο Μπράιαν Σο προσπαθούσε να τους χωρίσει. Ο Ο' Νιλ απείλησε πως θα σκοτώσει τον Κόμπι»!