«Βόμβα»: Πάει ΝΒΑ ο Μπιέλιτσα!

Την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ έχει πάρει ο MVP της φετινής Euroleague, Νεμάνια Μπιέλιτσα, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA! Ο Σέρβος άσος βρίσκεται ένα βήμα πριν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. 

Το ενδιαφέρον των «λύκων» για τον παίκτη τη Φενέρμπαχτσε ήταν δεδομένο και γνωστό, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπιέλιτσα πήρε την απόφασή του και θα συνεχίσει την καριέρα του στον «μαγικό κόσμο»! Μάλιστα, το συμβόλαιο που του έχει προταθεί είναι αρκετά υψηλό, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει στην Ευρώπη και ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί πως ήρθε η ώρα του και πως αυτή πρόταση είναι η ευκαιρία του.

Το 2010 ο πολύτιμος φόργουορντ είχε επιλεγεί στον δεύτερο γύρο του draft από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (Νο. 35), όμως τα δικαιώματά του είχαν παραχωρηθεί στην ομάδα της Μινεσότα. Φέτος έφτασε στο Final Four της Μαδρίτης όντας ο MVP της regular season της Euroleague έχοντας 11,9 πόντους, 8,6 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 1,2 κλεψίματα ανά ματς σε 27:43 συμμετοχής.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για δεύτερη σερί σεζόν θα χάσει τον καλύτερό της παίκτη, αφού το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι με τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς να πηγαίνει στο ΝΒΑ και τους Μπρούκλιν Νετς. 

Η απώλεια είναι τεράστια για την «Φενέρ», η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση ενός all around παίκτη. Άλλωστε, ο «Ζοτς» πίστευε πολύ στον Μπιέλιτσα και τόνιζε πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του γηπέδου!

ΠΗΓΗ: sdna.gr