Ράφα: «Μην ξεχνάτε ότι έχω παίξει σε πέντε τελικούς»

Ο Ράφα Ναδάλ εμφανίστηκε πιο απογοητευμένος από ποτέ στη συνέντευξη τύπου μετά την οδυνηρή ήττα του από τον Ντάστιν Μπράουν στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

«Εννοείται ότι είναι λυπηρό», δήλωσε ο 29χρονος Ισπανός. «Αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Ωραίες στιγμές, άσχημες στιγμές. Πρέπει να αποδεχτώ ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Το έχω κάνει σε όλη την καριέρα μου. Δεν ήρθε το τέλος. Η ζωή συνεχίζεται. Το ίδιο και η καριέρα μου».

Μέσα στην πίκρα του, ο Ράφα βρήκε τη διάθεση για χιούμορ! Ρωτήθηκε αν σκοπεύει να μείνει για λίγο ακόμα στο Λονδίνο, μιας και έχει νοικιάσει σπίτι. «Δεν έχω άλλη δουλειά εδώ, άρα... Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το σπίτι, θα ειναι ελεύθερο από αύριο».

Το χορτάρι είναι μια... πονεμένη ιστορία για τον Ράφα. «Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε την καλύτερη δυνατή σχέση. Αλλά ο τελικός του 2008 θα είναι για πάντα στη μνήμη μου. Σήμερα έχασα. Αλλά μην ξεχνάτε ότι έχω παίξει πέντε τελικούς εδώ. Δεν ξέρω πόσοι παίκτες το έχουν κάνει αυτό».

Με μπλούζα Superman εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ντάστιν Μπράουν και, εκτός των άλλων, μίλησε για το τατουάζ του! «Είναι το πορτρέτο του πατέρα μου. Το έκανα τον περασμένο Απρίλιο νομίζω, πάντα ήθελα ένα τατουάζ. Έχω πορτρέτο του πατέρα μου και στην κρεβατοκάμαρά μου. Δεν τον βλέπω πολύ συχνά».