Δεν φοβάται μόνο τον Μέσι ο Μπράβο

Η Χιλή πρέπει να προσέξει όλη την Αργεντινή και όχι μόνο τον Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τον Κλαούντιο Μπράβο.

Ο τερματοφύλακας της «La Roja» θεωρεί πως ο συμπαίκτης του στη Μπαρσελόνα είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης των «αλμπισελέστε», όμως δεν είναι ο μόνος που μπορεί να τους κάνει «ζημιά» στον τελικό του Copa America.

«Η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι εύκολο να τον σταματήσουμε (σ.σ τον Μέσι), μιας και είναι γνωστή η ποιότητα του και τα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του. Είναι απίστευτος», είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιγνίδι.

«Πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε συνολικά ως ομάδα - τόσο σε ό,τι αφορά τον περιορισμό του Μέσι, όσο και των υπόλοιπων παικτών. Η απόδοση της ομάδας δεν έχει να κάνει μόνο με το πως θα αντιμετωπίσουμε τον Μέσι ή τον Μασεράνο, που προσδίδει χαρακτήρα σε όλη την Αργεντινή».

Εξάλλου, πρόσθεσε πως η Χιλή δεν φοβάται, μιας και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον τελικό: «Ποτέ δεν φοβόμαστε σαν ομάδα. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και ταυτόχρονα χαιρόμαστε να βλέπουμε πως η δουλειά μας, τόσο με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, όσο και τώρα, αποδίδει καρπούς. Παίζουμε απέναντι σε όλους ως ίσος προς ίσον».