Άλλο Πίρλο, άλλο Λάμπαρντ

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Πίρλο από τη Γιουβέντους, η New York City διέψευσε τα σενάρια περί δανεισμού του στη Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που έκανε δηλαδή έναν χρόνο πριν με τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Τα τελευταία 24ωρα είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν τη New York City να οριστικοποιεί το deal για τον Αντρέα Πίρλο και κατόπιν να τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού στη Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που έκανε το καλοκαίρι του 2014 όταν πήρε τον Φρανκ Λάμπαρντ από την Τσέλσι, όμως οι φήμες αυτές δεν θα επιβεβαιωθούν...

Όπως τόνισε κατηγορηματικά στην αμερικανική έκδοση της ιστοσελίδας "Goal.com" άνθρωπος μέσα από το σύλλογο της Νέας Υόρκης, ο Πίρλο θα ξεκινήσει κανονικά στην ομάδα και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός στην Σίτι με την οποία  είναι αδελφοποιημένη.

"Όταν αποκτήθηκε ο Λάμπαρντ, τον Ιούλιο του 2014, ο παίκτης κινδύνευε να μείνει εκτός δράσης για 8 μήνες, για αυτό πήραμε την απόφαση να τον στείλουμε να παίξει δανεικό στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό δεν θα συμβεί με τον Πίρλο, με δεδομένο ότι ο παίκτης έρχεται και ελπίζουμε ότι θα παίξει με εμάς μέχρι τον Δεκέμβριο ώστε να ξεκουραστεί έπειτα λίγο ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος", δήλωσε σχετικά.

Σημειώνεται ότι ο Πίρλο θα αμείβεται ετησίως με 6,5 εκατομμύρια ευρώ βάσει της συμφωνίας του με την ομάδα του MLS ενώ αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της New York City στις 21 Ιουλίου.