Και ο Μαραντόνα υποψήφιος για τη FIFA;

Θα είναι αυτός που θα κοντράρει τον Μισέλ Πλατινί για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου; 

Ο Ντιέγο Μαραντόνα ήταν ο πρώτος που... πανηγύρισε για την απόφαση του Σεπ Μπλάτερ να μην συνεχίσει στο πόστο του προέδρου της FIFA. Ήταν αυτός που εδώ και αρκετά χρόνια πάει κόντρα στον Ελβετό παράγοντα και καταγγέλλει τη μαφία που είχε στηθεί στα υψηλά κλιμάκια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Φαίνεται, όμως, πως η υποψηφιότητα του Μισέλ Πλατινί δεν τον καλύπτει, δεν μπορεί να την υποστηρίξει και δηλώνει έτοιμος, αν χρειαστεί, να αναλάβει δράση και να είναι και ο ίδιος υποψήφιος. 

Όπως αποκάλυψε ο Μαραντόνα, πολλοί ποδοσφαιριστές επικοινώνησαν μαζί του και του εξέφρασαν την άποψή τους ότι μόνο αυτός μπορεί να βγάλει τη FIFA από το τέλμα. «Πρέπει να παλέψω κόντρα σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια κλέβουν τη FIFA. Ναι, θα πάω για πρόεδρος. Στα αλήθεια. Πρέπει να παλέψω κόντρα στη μαφία. Υπάρχει ακόμα μαφία εκεί μέσα» είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο «Canal América».

Αν αυτός ήταν και ο τρόπος για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τις εκλογές στις 26 Φεβρουαρίου 2016 παραμένει αναπάντητο ερώτημα. «Λέω σε όλους τους Αργεντινούς ότι είμαι δυνατός και έχω υποστήριξη. Δεν θα με γκρεμίσουν» κατέληξε ο Μαραντόνα.