Βρήκε αντίπαλο ο Μέιγουεδερ (pics)

Ο κορυφαίος πυγμάχος στην κατηγορία του θα «κλείσει» την καριέρα του απέναντι στον Αντρέ Μπέρτο.

Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ κατέληξε με ποίον θα ανέβει για τελευταία φορά στο ρινγκ με σκοπό να ισοφαρίσει το μεγαλύτερο αήττητο ρεκόρ στην ιστορία της επαγγελματικής πυγμαχίας το οποίο κατέχει ο Ρόκι Μαρτσιάνο.

Ο 38χρονος Αμερικανός πυγμάχος αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την πρόκληση του 28χρονου Βρετανού Αρμιν Κάν και να μονομαχήσει με έναν συμπατριώτη του. Έτσι στις 12 Σεπτεμβρίου του 2015 ο «Money» θα ανέβει για μια ακόμη φορά (και τελευταία όπως λέει) στο ρινγκ του MGM Grand Garden Arena, εκεί όπου νίκησε πριν λίγους μήνες τον Μάνι Πακιάο, για να αντιμετωπίσει τον Αντρέ Μπέρτο με στόχο το 49-0.

Σε ότι αφορά τον αντίπαλο του αήττητου Παγκόσμιου πρωταθλητή, ο Μπέρτο μέχρι το 2010 έτρεχε ένα ρεκόρ 27-0 μέχρι να πέσει πάνω στον Βίκτορ Ορτίθ που του έσπασε το αήττητο και ακολουθήσουν και οι ήττες από τους Ρόμπερτ Γκερέρο και Χεσούς Σοτο Καράς. Τον Μάρτιο του 2015 ο 31χρονος Αμερικανός με το παρατσούκλι «The Beast» (το τέρας) έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα και νίκησε του Ζοσεσίτο Λόπες κατακτώντας τον τίτλο της WBA και κάνοντας παράλληλα το 30-3.