Αποσύρθηκε ο Ναδάλ!

Ο Ράφα Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Roland Garros λόγω προβλήματος στον αριστερό καρπό!

Ο 29χρονος Ισπανός ανέφερε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ότι είναι ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε αρχικά στη Μαδρίτη πριν δύο εβδομάδες και ότι αν δεν ήταν το Roland Garrow, πιθανότατα να μην κατέβαινε ούτε στους δύο πρώτους αγώνες.

Είπε, μάλιστα, χαρακτηριστικά ότι αν συνέχιζε να παίζει, μάλλον θα έσπαγε το χέρι του σε δύο μέρες... «Χθες έπαιξα με ένεση, αλλά το βράδυ αισθανόμουν ολοένα και μεγαλύτερο πόνο», είπε...

Πριν δύο χρόνια ο Ράφα αντιμετώπισε πρόβλημα στον δεξιό καρπό και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το US Open. Αυτή τη φορά, ωστόσο, μιλάμε για το αριστερό, δηλαδή το «καλό» του χέρι στο τένις...

«Είναι μια από τις δυσκολότερες συνεντεύξεις τύπου στην καριέρα μου», τόνισε ο Νο.5 τενίστας στον κόσμο, που φιλοδοξούσε να σηκώσει το δέκατό του τρόπαιο στον ουρανό του Παρισιού. «Εννέα φορές ήμουν υγιής και κατάφερα να κερδίσω το τουρνουά. Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά όχι το τέλος». 

Ευνοημένος από την απόφαση του Ναδάλ είναι ο συμπατριώτης του Μαρθέλ Γκρανόγερς, που περνάει χωρίς αγώνα στον τέταρτο γύρο.

Θυμίζουμε ότι πριν την έναρξη του τουρνουά ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε την απόσυρσή του λόω τραυματισμού, οπότε καταλαβαίνετε ότι η διοργάνωση έχει χάσει μεγάλο μέρος της λάμψης της. 

Αυτός που μπορεί να... τρίβει τα χέρια του, φυσικά, είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος λογικά θα έβρισκε τον Ράφα στα ημιτελικά. Ανοίγει ακόμα περισσότερο ο δρόμος προς τον πρώτο τίτλο του στο Παρίσι!