«Κινέζος» ο Χούλκ με ποσό μαμούθ!

Η Σανγκάη SIPG χρυσώνει με 55 εκατομμύρια ευρώ την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο Χουλκ, στον οποίο δίνει 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Την Σανγκάη SIPG την μάθαμε για τα καλά στην Ελλάδα από την επίσκεψη υψηλόβαθμων στελεχών της στην Ελλάδα και την συνάντηση που είχαν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο σύλλογος από την Κίνα ετοιμάζεται να γίνει γνωστός σε όλο τον πλανήτη, αφού ετοιμάζεται να τελειώσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ασιατικού ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρουν κινεζικά Μ.Μ.Ε. ο σύλλογος από την Σανγκάη είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την απόκτηση του Χουλκ, για τον οποίο προσφέρει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 55 εκατομμύρια ευρώ, όσα τον είχε αποκτήσει η ρωσική ομάδα από την Πόρτο πριν από μερικά χρόνια.

Μάλιστα προσφέρουν στον Βραζιλιάνο επιθετικό 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (!), κάτι που θα τον καταστήσει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο!

Το προηγούμενο ρεκόρ μεταγραφής στην ιστορία του ασιατικού ποδοσφαίρου ήταν τα 50 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η Τσιάνγκσου Σουνίνγκ στην Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον Άλεξ Τεϊσέιρα, με τον Χουλκ να προορίζεται για αντικαταστάτης του Γκανέζου, Ασαμόα Τζιάν που σύντομα θα αποτελέσει απαρελθόν από την ομάδα της Κίνας.

Σύμφωνα με τα εγχώρια Μ.Μ.Ε. η μεταγραφή του Χουλκ στην Σανγκάη SIPG εμφανίζεται σχεδόν κλεισμένη, με τον Βραζιλιάνο άσο να έχει πειστεί για την μετακόμιση και το μόνο που απομένει να είναι οι τελικές υπογραφές με την Ζενίτ.