Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στην Αργεντινή: Έτοιμοι να φύγουν και οι Μαστσεράνο, Ιγουαΐν και Αγουέρο!

Σε κατάσταση-σοκ η Εθνική Αργεντινής μετά τον χαμένο τελικό του Copa America καθώς μετά τον Λιονέλ Μέσι είναι πιθανό να αποχωρήσουν από την Εθνική ομάδα και οι Χαβιέ Μαστσεράνο, Γκονζάλο Ιγουαΐν και Σέρχιο Αγουέρο!

Ο Μέσι έριξε τη βόμβα ότι αποχωρεί από την Εθνική Αργεντινής και τον ίδιο δρόμο δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι σταρ της «Αλμπισελέστε».

Όπως μεταδίδουν τα αργεντίνικα Μέσα, οι Μαστσεράνο, Αγουέρο και Ιγουαΐν εξετάζουν επίσης σοβαρά το ενδεχόμενο να πράξουν σαν τον Μέσι και να μην συνεχίσουν με την Εθνική ομάδα.

Τα λόγια του Αγουέρο άλλωστε ήταν χαρακτηριστικά: «Αρκετοί εξετάζουμε να μην συνεχίσουμε στην Εθνική. Είναι η χειρότερη ήττα που έχουμε γνωρίσει, χειρότερη και από τις προηγούμενες δύο στους τελικούς. Σκεφτόμαστε ότι ίσως να είναι η στιγμή να αφήσουμε χώρο σε άλλους ποδοσφαιριστές».

Το κλίμα στην Εθνική Αργεντινής είναι έκρυθμο και αν τα λόγια του Αγουέρο γίνουν πράξη και οι αστέρες της βάλουν τέλος στην καριέρα τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τότε η κρίση στην «Αλμπισελέστε» δεν αποκλείεται να εξαπλωθεί.