Οι Λέικερς... κυνηγούν τον Ντουράντ για ραντεβού

Ο Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται να συζητήσει για το μέλλον του με πλειάδα ομάδων, με τους Λέικερς να επιθυμούν διακαώς να συναντηθούν μαζί του, αν και δεν είναι στη σχετική λίστα!

Την 1η Ιουλίου ο Ντουράντ είναι ελεύθερος από τους Θάντερ και το διήμερο 1-2/7 οι εκπρόσωποί του έχουν προγραμματίσει τα ραντεβού με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, στο Χάμπτονς του Λονγκ Άιλαντ στη Νέα Υόρκη.

Στη λίστα των ομάδων που έχουν κλείσει ραντεβού με τον «KD» βρίσκονται οι Ουόριορς, οι Σπερς, Χιτ, οι Σέλτικς, οι Κλίπερς και φυσικά οι Θάντερ. Αντίθετα, οι Λέικερς δεν κατάφεραν να... χωρέσουν στη λίστα, όπως επίσης Νικς και Χοκς, αλλά δεν τα παρατούν.

Οπως τόνισε άνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα στους «λιμνάνθρωπους», οι Λέικερς θεωρούν πως θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον παίκτη, ώστε να του εξηγήσουν το σκεπτικό τους και να τον πείσουν να σκεφτεί την προοπτική να μετακομίσει στο Λ.Α.

Εξάλλου, μετά την αποχώρηση του Κόμπι Μπράιαντ, οι Λέικερς έχουν πάνω από 60 εκατ. δολάρια χώρο στο σάλαρι καπ, κάτι που σημαίνει πως μπορούν να υπογράψουν τουλάχιστον δύο σταρ πρώτης γραμμής. Ενας εξ αυτών ελπίζουν να είναι ο Ντουράντ.