Ο καλύτερος πανηγυρισμός στην ιστορία! (βίντεο)

Δεν έχει προηγούμενο ο πανηγυρισμός του Τζέισον Λι της Κόρμπι Τάουν, ο οποίος αντί να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του το γκολ της ομάδας, άρπαξε το ποτό ενός οπαδού και άρχισε να πίνει σαν να μην τρέχει τίποτα!  

Ο Μπεν  Μιλνς έχει μόλις σκοράρει το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση της Κόρμπι Τάουν απέναντι στην Μίκλοβερ, για την Northern Premier League, έβδομη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Λι τρέχει προς το σημείο που έχουν μαζευτεί οι υπόλοιποι συμπαίκτες να πανηγυρίσουν, όμως λίγο πιο δίπλα βρίσκει δύο ποτήρια και ξεκινά να πίνει!

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον αμυντικό τον γηπεδούχων, ο οποίος παραδέχθηκε πως το ποτήρι είχε μηλίτη αντί για μπύρα που ο ίδιος ήθελε! «Μετά το γκολ όλοι πήγαν να πανηγυρίσουν με τον Μπεν. Ο φωτογράφος με έπιασε και τώρα όλοι μιλάνε για μένα! Νόμιζα ότι το ποτήρι θα είχε μπύρα μέσα. Ήπια μια μεγάλη γουλιά για να καταλάβω ότι ήταν μηλίτης αλλά τελικά συνέχισα. Πάντως μετά από 15 λεπτά είχα καούρες. Δεν το συνιστώ για αθλητές», δήλωσε ο Λι μιλώντας στο BBC