Και η Άρσεναλ θέλει τον Χόρχε Σαμπάολι

Μετά από μόλις... μισή σεζόν σε πάγκο ευρωπαϊκής ομάδας, φαίνεται πως ο Χόρχε Σαμπάολι έχει καταφέρει να γίνει περιζήτητος.

Η φήμη του Αργεντινού τεχνικού, βέβαια, είχε φτάσει στη «Γηραιά Ήπειρο» πολύ πριν o ίδιος αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση της Σεβίλλης και να διαδεχθεί τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της ομάδας. 

Σχεδόν έξι μήνες μετά την έναρξη της φετινής σεζόν, λοιπόν, ο Σαμπάολι έχει καταφέρει με τη δουλειά του να εντυπωσιάσει και δεν αποκλείεται στο τέλος της περιόδου μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι να... κονταροχτυπηθούν για να τον αποκτήσουν. 

Η Μπαρτσελόνα φέρεται ήδη να τον θέλει για να διαδεχθεί τον Λουίς Ενρίκε και τώρα στο... παιχνίδι μπαίνει και η Άρσεναλ, σύμφωνα τουλάχιστον με αγγλικό δημοσίευμα. 

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, λοιπόν, οι άνθρωποι των «κανονιέρηδων» σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα στην ομάδα, αυτήν μετά την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος εκτός απροόπτου, θα φύγει μετά από είκοσι χρόνια. 

Η Άρσεναλ, λοιπόν, καλοβλέπει τον Σαμπάολι, αλλά για να τον πάρει θα πρέπει να καλύψει τη ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που έχει στο συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη.