Τεσσάρα για την Βραζιλία (βίντεο)

Mε γκολάρες από τον Παουλίνιο (χατ-τρικ) και τον Νεϊμάρ η Βραζιλία διέλυσε με ανατροπή 1-4 την Ουρουγουάη στο Μοντεβιδέο και ετοιμάζει βαλίτσες για το Μουντιάλ της Ρωσίας!

Πάρτι έκανε η Βραζιλία μέσα στο Μοντεβιδέο! Η Ουρουγουάη μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 9΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καβάνι, όμως η συνέχεια ανήκε στη Σελεσάο.

Ο Παουλίνιο με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 στο 18΄, με τον ίδιο παίκτη στο 51΄ να βρίσκει για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας την ανατροπή. Στο 74΄ ο Νεϊμάρ σημείωσε ένα βραζιλιάνικο γκολ, περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα για το 1-3, ενώ στις καθυστερήσεις ο Παουλίνιο έκανε χατ-τρικ για το τελικό 1-4, με το οποίο η Βραζιλία ξέφυγε στην κορυφή της βαθμολογίας της προκριματικής ζώνης της Ν. Αμερικής και είναι με το ένα πόδι στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Nωρίτερα η Κολομβία πήρε σημαντική νίκη με 1-0 επί της Βολιβίας. Το γκολ σημείωσε ο Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος δεν ευστόχησε στο πέναλτι, όμως πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.