«Αν έρθει ο Σαμπάολι, θα μεταναστεύσω στην Τουρκία!»

Ο Κάρλος Μπιλάρδο με δηλώσεις του έδειξε την αντιπάθειά του προς το πρόσωπο του Χόρχε Σαμπάολι τονίζοντας ότι αν αναλάβει την Αργεντινή ο ίδιος θα μεταναστεύσει στην Τουρκία!

Ο Κάρλος Μπιλάρδο είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Αργεντινή στο τελευταίο της Παγκόσμιο Κύπελλο το 1986 και η γνώμη του έχει πάντα σημασία στην χώρα. Ο 78χρονος πλέον τεχνικός ρωτήθηκε για τις φήμες περί πρόθεσης της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας να αλλάξει τον Εντγάρδο Μπάουσα με τον Χόρχε Σαμπάολι της Σεβίλλης με την απάντησή του να είναι ξεκάθαρη ως προς τα αισθήματά του για τον συμπατριώτη του.

«Αν ο Σαμπάολι αναλάβει την εθνική Αργεντινής, τότε θα πρέπει σαν χώρα να κλείσουμε την σχολή προπονητικής που έχουμε. Τον είχα υπερασπιστεί και ο ίδιος μου έλεγε ότι έπαιζα αντιποδόσφαιρο. Αν ο Σαμπάολι έρθει στην εθνική, εγώ θα πάρω το πρώτο αεροπλάνο για την Τουρκία!», δήλωσε ο Μπιλάρδο για να συνεχίσει την επίθεση «αγάπης» στον άλλοτε τεχνικό της Χιλής.

«Δεν μετράει μία ούτε ως προπονητής ούτε ως άνθρωπος. Ο συγκεκριμένος έχει 2-3 καλούς φίλους Χιλιανούς δημοσιογράφους οι οποίοι τον βοηθάνε να φαίνεται προς τα έξω ότι είναι κάποιος σπουδαίος τεχνικός». Καταλαβαίνει κανείς ότι στην Αργεντινή το κλίμα στην εθνική ομάδα της χώρας μόνο καλό δεν είναι και με όλες αυτές τις διαμάχες αυτή που την πληρώσει είναι η ομάδα η οποία κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό.