Η απάντηση του δημιουργού της... αποτυχημένης προτομής του Κριστιάνο!

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί... τιμητική για τον Κριστιάνο, η προτομή του στο αεροδρόμιο της Μαδέιρα. Παρ' όλα αυτά, ο δημιουργός του έργου, Εμάνουελ Σάντος, έκανε λόγο για... θέμα γούστου και τόνισε προετοιμασμένος για την έκταση που πήρε το θέμα!

Μιλώντας στην «Globo», ο άνθρωπος που του ανατέθηκε και δημιούργησε την προτομή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο αεροδρόμιο της γενέτειράς του, έδειξε να μην τον απασχολεί ο σάλος που προκλήθηκε στη θέα της κακής προτομής του ποδοσφαιριστή και αυτό που είχε να πει ήταν πως:

«Είναι αδύνατο να διατηρείς ικανοποιημένους και τους... Έλληνες και τους Τρώες. Ακόμα και ο Ιησούς δεν κατάφερε να έχει άπαντες χαρούμενους. Είναι θέμα γούστου, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Έχω δει έργα άλλων μεγάλων καλλιτεχνών να ακολουθούν αυτή την παράμετρο.

Πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις τη διαφορά και ήμουν προετοιμασμένος για όλο αυτό που ακολούθησε. Αυτό που έχει σημασία, είναι ο αντίκτυπος που προκαλεί το έργο. Ως βάση χρησιμοποίησα φωτογραφίες του Κριστιάνο Ρονάλντο που βρήκα στο διαδίκτυο. Τις έβαλα δίπλα και ξεκίνησα το έργο...».