Χένες: «Συζητάμε με την Euroleague για... μονιμότητα»

Η Μπάγερν είναι εκ των υποψήφιων ομάδων για να μπει στην Euroleague εφόσον υλοποιηθεί η εξάπλωση της διοργάνωσης και ο Ούλι Χένες τόνισε πως συζητά με τον Τζόρντι Μπερτομέου για... μονιμότητα των Βαυαρών.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν με δηλώσεις του αποκάλυψε πως είναι στα... σκαριά νέο γήπεδο για την μπασκετική ομάδα των Βαυαρών χωρητικότητας 11.500 θέσεων, που αναμένεται να είναι έτοιμο το 2020 και θεωρεί πως το νέο γήπεδο θα... βοηθήσει ώστε η ομάδα να βρει θέση στη διευρυμένη Euroleague.

Εξάλλου και ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει δηλώσει πως είναι πιθανή η εξάπλωση της διοργάνωσης με 18 ή 20 ομάδες και η Μπάγερν είναι ανάμεσα στις υποψήφιες να... μπει στο κόλπο.

«Ελπίζω να μπούμε στην Euroleague» τόνισε ο Χένες, που πρόσθεσε: «Είμαστε σε συζητήσεις με την Euroleague ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε μέρος της διοργάνωσης. Συζητάμε για άδεια ώστε να παίξουμε. Εφόσον κάνουμε ένα νέο μοντέρνο γήπεδο, θα πρέπει να έχουμε και... ανάλογους αντιπάλους και αυτό μπορεί να γίνει μέσω της μόνιμης συμμετοχής μας στη διοργάνωση».