«Χ»αμένοι και οι δυο! (βίντεο)

Καμερούν και Αυστραλία έμειναν στο 1-1 και ουσιαστικά είπαν... αντίο στα γήπεδα της Ρωσίας και το Confederations Cup!

Καμερούν και Αυστραλία ήθελαν μόνο νίκη για να ελπίζουν στην τελευταία στροφή, ωστόσο το 1-1 τους... χάλασε και τους δυο! Ετσι, οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Confederations Cup ψαλιδίστηκαν!

Οι Καμερουνέζοι ήταν πιο κινητικοί πίεσαν και είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Μουκάντζο, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Οι Αυστραλοί προσπάθησαν κυρίως από στημένα να απειλήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μετά το 35' το Καμερούν ανέβασε ρυθμό και στο 37' είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία. Αμπουμπακάρ και Μουκάντζο συνδυάστηκαν υπέροχα, αλλά ο τελευταίος δε μπόρεσε να νικήσει τον Ράιαν!

Στις καθυστερήσεις ήρθε και το γκολ για τους Αφρικανους. Ο Νγκατζούι έκανε βαθιά μπαλιά και ο Ανγκισά εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Ράιαν και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ!

Οι Αυστραλοί ρίσκαραν στην επανάληψη, αλλά στο 48’ η προσπάθεια του Τζούριτς δε βρήκε στόχο. Βέβαια, οι Καμερουνέζοι απάντησαν στο 55’, αλλά ο Αμπουμπακάρ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει! Στο 60’ έγινε η φάση που θα συζητηθεί… Ο Γκέρσμπακ ανατράπηκε από τον Μαμπούκα και μπορεί να φάνηκε πως ο αμυντικός του Καμερούν βρήκε μπάλα, αλλά ο Μάζιτς βλέποντας και το video το πήρε πάνω του! Ο Μίλιγκαν δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το 1-1!