«Πακέτο» Μανωλά – Παρέδες προσπαθεί να κλείσει η Ζενίτ

Η Ζενίτ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά, ενώ προσπαθεί να πάρει στην Αγία Πετρούπολη και τον Αργεντινό μέσο των Ρωμαίων, Λεάντρο Παρέδες.

Η Ζενίτ κατέθεσε μέσα στη βδομάδα πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρόμα για τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος έχει φτάσει ήδη σε συμφωνία με τη ρωσική ομάδα. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή η Ρόμα ζήτησε περισσότερα χρήματα, με τις επαφές να συνεχίζονται.

Τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές αναμένεται να τα βρουν σε ένα ποσό της τάξεως των 35 με 40 εκατομμυρίων ευρώ και ο Μανωλάς να υπογράψει στη Ζενίτ στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ωστόσο, η Ζενίτ εκτός από τον Μανωλά παλεύει να κλείσει ακόμα έναν παίκτη της Ρόμα. Ο λόγος για τον Λεάντρο Παρέδες, για τον οποίο υπάρχουν επίσης προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων.

Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν ότι Ρόμα και Ζενίτ είναι πολύ πιθανό να δώσουν τα χέρια και για τις δύο μεταγραφές μέσα στις επόμενες μέρες με τον ρωσικό σύλλογο να ανακοινώνει τις δύο αυτές μεταγραφικές κινήσεις έναντι ενός ποσού που θα αγγίζει τα 70 εκατομμύρια ευρώ.