«Γελώ πολύ, γιατί μεγάλωσα στεναχωρημένος»

Με μία ατάκα του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο συγκλόνισε όλους όσοι βρέθηκαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη συζήτηση με τους «Antetokounbros».

Σε μία πολύ όμορφη και εφ' όλης της ύλης συζήτηση, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο μίλησαν για όλα, για την πορεία τους, το μπάσκετ και το ρατσισμό.

Ο Γιάννης εξέφρασε την άποψη πως μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο συγκλόνισε λέγοντας: «Με ρωτάνε γιατί είμαι πάντα χαμογελαστός. Και τους απαντάω. Γελάω πολύ, γιατί μεγάλωσα στενοχωρημένος».

Σχετικά με το ρατσισμό, ο Θανάσης ανέφερε: «Δεν υπάρχει ρατσισμός, αλλά υποκρισία. Εδώ υπάρχει η υποκρισία, είναι χειρότερο αυτό. Στην Αμερική μπορείς να είσαι ρατσιστής, αλλά δεν κρύβεσαι. Αυτό είσαι. Έχω δει ένα σχόλιο στο facebook, που κάποιος έλεγε "αυτοί δεν είναι Έλληνες", και συνάντησα τον ίδιο τύπο στην Γλυφάδα κι ήρθε με το παιδί του και μου έλεγε πως "κάνετε περήφανη την Ελλάδα στο εξωτερικό, μπράβο"! Εγώ πήρα απλά το παιδί του στους ώμους, έβγαλα μια φωτογραφία και μου είπε "έφτιαξες την ημέρα του μικρού, ήταν η καλύτερή του ημέρα"».