Συγκλονιστικό... Τραυματίστηκε, επέστρεψε και διέσχισε 105 μέτρα γονατιστός!

Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα της Ίντερ του Πόρτο Αλέγκρε κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Η βροχή είναι καταρρακτώδης, αλλά οι οπαδοί της Ίντερ δεν αποχωρούν από το γήπεδο. 

Μένουν στις θέσεις τους όχι για να πανηγυρίσουν τη νίκη (3-0) που έφερε την ομάδα της στην κορυφή της βαθμολογίας στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Βραζιλίας. 

Έχουν γιορτή στο γήπεδο και το τιμώμενο πρόσωπο είναι ο Αλεμάο. Αγωνίστηκε 45 λεπτά με την Ίντερ του Πόρτο Αλέγκρε και με το σφύριγμα της λήξης έπεσε στα γόνατα. Και άρχισε να βαδίζει... Διέσχισε 105 μέτρα γονατιστός.

Για να φτάσει στην γραμμή του γηπέδου, να σηκώσει τα χέρια και το κεφάλι προς τον ουρανό και να ευχαριστήσει τον Θεό. 

Και εκεί να αποθεωθεί από 20.000 ανθρώπους, οι οποίοι είδαν μπροστά τους ένα ακόμα παράδειγμα ότι η θέληση και η ψυχή μπορούν να νικήσουν κάθε δυσκολία. 

Ήταν ένα τάμα για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν από έξι μήνες τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά βρήκε τη δύναμη για να το ξεπεράσει και να επιστρέψει. 

«Υπέφερα. Κανείς δεν πίστεψε σε μένα. Ήθελα μόνο να επιστρέψω και να ευχαριστήσω τον Θεό που μπορώ και πάλι να παίξω μπάλα. Αντιμετώπισα πολλά εμπόδια, αλλά τώρα νιώθω δυνατός και ξέρω ότι μπορώ να συνεχίσω» είπε ο Αλεμάο.