Ο Μέσι και η... μαύρη μαγεία για την πρόκριση! (βίντεο)

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής, πριν από το κρίσιμο ματς με το Εκουαδόρ, προσέλαβε τον «μάγο» ή αλλιώς... θεραπευτή, Μπρούχο Μανουέλ, ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ 2018!

Σύμφωνα με το σενάριο που έχει κυκλοφορήσει και το οποίο μάλλον επιβεβαίωσε ο φερόμενος ως μάγος, Μανουέλ, στην ιστοσελίδα «clarin.com», η AFA χρησιμοποίησε μαύρη μαγεία προκειμένου να καταφέρει η «αλμπισελέστε» να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας, το επόμενο καλοκαίρι.

«Έκανα απλά αυτό που έπρεπε να κάνω» δήλωσε ο εν λόγω... θεραπευτής, όπως τον χαρακτηρίζουν, με τον Αργεντινό θρύλο, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, να διαψεύδει πως ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την πρόσληψη του Μανουέλ. «Τον γνωρίζω επειδή είναι από τη Λα Πλάτα, αλλά ουδέποτε είπα εγώ να συνεργαστεί με την ομοσπονδία» σχολίασε.

Όπως και να 'χει, το σενάριο της μαύρης μαγείας που λέγεται πως εφάρμοσε η Αργεντινή για την πρόκριση, φέρεται να αφορούσε τις φανέλες των παικτών του Μπερίσο και ένα είδους τελετουργικό του «μάγου» με περίπατο γύρω από το γήπεδο πριν από το πρόσφατο ματς με το Εκουαδόρ...