28.000 οπαδοί στην προπόνηση! (φώτος/βίντεο)

Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν 28.000 οπαδοί της Γαλατάσαράι στο "Türk Telekom Stadium", θέλοντας να εμψυχώσουν τους παίκτες της ομάδας τους ενόψει του ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε. Γαλατάσαράι (53β.), Μπεσίκτας (50β.), Μπασακσεχίρ (50β.), Φενέρμπαχτσε (47β.) είναι η τετράδα που τρέχει στην κούρσα τίτλου του τουρκικού πρωταθλήματος, με εννιά "στροφές" να απομένουν για την ολοκλήρωση του.

Για την 26η αγωνιστική της Super Lig, Γαλατάσαράι και Φενέρμπαχτσε συγκρούονται σε ένα ντέρμπι που προφανώς μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για αμφότερες αναφορικά με τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου.

Οι φίλοι της Γαλατά δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας τους πριν το παιχνίδι, καθώς 28000 από αυτούς έδωσαν το παρών στις κερκίδες του "Türk Telekom Stadium", τραγουδώντας συνθήματα και ανάβοντας εκατοντάδες πυρσούς. Στο γήπεδο έδωσε το παρών και η ομάδα μπάσκετ της Γαλατά, με τον προπονητή Οκτάι Μαχμουτί να έχει θερμή χειραψία με τον ομόλογο του στην ποδοσφαιρική ομάδα, Φατίχ Τερίμ.