Μπορεί και χωρίς Μέσι! (στιγμιότυπα)

Με τον Λιονέλ Μέσι να κάθεται στον πάγκο λόγω ενός μικροτραυματισμού, η Αργεντινή επικράτησε με 2-0 στο σπουδαίο φιλικό με την Ιταλία.

Τι κι αν είχε τον σούπερ σταρ της στον πάγκο; Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να παρακολούθησε ως θεατής τη σπουδαία φιλική αναμέτρηση στο "Έτιχαντ Στέιντιουμ" του Μάντσεστερ με την Ιταλία, λόγω ενός μικροτραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο η... παρέα του έκανε τη "δουλειά" και χωρίς τον ίδιο στη σύνθεσή της. Η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι ήταν η νικήτρια κόντρα στη "σκουάντρα ατζούρα", χάριν σε δύο γκολ που σημείωσε στο τελευταίο τέταρτο της κανονικής διάρκειας. 

Πρώτα ο Μπανέγα ήταν αυτός που "χτύπησε" στο 75' με ένα όμορφ σουτ, που άφησε τον Μπουφόν όρθιο και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε ο Λανσίνι για να διπλασιάσει τα τέρματα της "αλμπισελέστε" με ένα εκπληκτικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που ήταν αδύνατο να πιάσει ο Ιταλός πορτιέρο. Καλύτερη η Αργεντινή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ήταν αυτή που απείλησε περισσότερο, στο 47' πάντως οι Ιταλοί έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Ινσίνιε να μην καταφέρνει να σκοράρει σε τετ α τετ.