Προχωρημένες επαφές με Αντσελότι!

Ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ιταλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να αναλάβει την εθνική Ιταλίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Corriere dello Sport.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει τις τύχες της εθνικής Ιταλίας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Corriere dello Sport, ο Κάρλο Αντσελότι είναι το απόλυτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Τζιαμπιέρο Βεντούρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Αντσελότι συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, Ρομπέρτο Φαμπριτσίνι και Αλεσάντρο Κοστακούρτα, την Δευτέρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρώμης όπου και συζήτησαν την πιθανότητα να αναλάβει την Ιταλία.

Η συνάντηση κράτησε 1,5 ώρα με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να πιέζουν τον πρώην τεχνικό της Μπάγερν να απαντήσει άμεσα θετικά. Το πρβλημα μεταξύ των δύο πλευρών είναι το οικονομικό, αφού σε όλα τα άλλα υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Το μπατζετ της Ομοσπονδίας για προπονητή και το επιτελείο του ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό αρκετά μικρότερο σε σχέση με αυτό που κέρδιζε ο Αντσελότι από την Μπάγερν και για τον λόγο αυτό ο Κοστακούρτα πρότεινε στον 58χρονο τεχνικό να έχει όποιους επιθυμεί για συνεργάτες του, όπως τον γιο του Ντάβιντε καθώς κι έναν από τους παλιούς του παίκτες στην Μίλαν, Πίρλο ή Αμπροσίνι. 

Πλέον, στην ιταλική Ομοσπονδία είναι αισιόδοξοι πως η απάντηση του Κάρλο Αντσελότι θα είναι θετική.