Οριστικό: Σαουδάραβας ο Σαμαράς!

Τα τελευταία εμπόδια ξεπεράστηκαν και ο Γιώργος Σαμαράς θα φορέσει και επίσημα την φανέλα της Αλ-Χιλάλ!

Αυτό που στην αρχή έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας πήρε πλέον σάρκα και οστά! Ο Γιώργος Σαμαράς θα γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στην Σαουδική Αραβία, αφού το μεσημέρι της Τρίτης λύθηκαν και τα τελευταία εμπόδια που αφορούν τον εξάμηνο δανεισμό του (με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι) από την Αλ-Χιλάλ!

Η Γουέστ Μπρομ είχε συναινέσει εδώ και ημέρες στην… ενοικίαση του Έλληνα διεθνούς επιθετικού, ο οποίος όμως προσπαθούσε να σκανάρει την ευρωπαϊκή αγορά. Οι τελευταίες του αντιστάσεις κάμφθηκαν και πλέον μπορεί να θεωρείται παίκτης της Αλ-Χιλάλ.

Μία σημαντική λεπτομέρεια που εξηγεί το πολύ έντονο ενδιαφέρον της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας είναι το γεγονός πως ο Σαμαράς έχει (και) διαβατήριο από την Αυστραλία, επομένως δεν πιάνει θέση ξένου (υπάρχει όριο τριών ξένων), αφού μπορεί να αγωνιστεί ως Ασιάτης!

Σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε της Σαουδικής Αραβίας, ο Σαμαράς αναμένεται στο Ριάντ στο τέλος της εβδομάδας για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί επίσημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει επιλέξει ήδη την φανέλα με το νούμερο 81 για να φορέσει στην νέα του ομάδα!

ΠΗΓΗ: www.sdna.gr