Σταθερά κορυφαίοι όλων των εποχών

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς υποχρέωσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος στην 11η ήττα τους στην κανονική περιόδο και οι Σικάγο Μπουλς θα διατηρήσουν για μία ακόμα σεζόν το απίστευτο ρεκόρ τους.

Ήταν η αγωνιστική περίοδος 1995-96 όταν οι «Ταύροι» από την «Πόλη των Ανέμων» έγραφαν μία από τις πιο «χρυσές» σελίδες της ιστορίας τους. Διότι τα πρωταθλήματα είναι αυτά που μένουν, αλλά κάτι τέτοια ρεκόρ μπορούν να χαρακτηριστούν «αιώνια».

Στην regular season λοιπόν εκείνης της χρονιάς, η παρέα του Μάικλ Τζόρνταν με προπονητή τον Φιλ Τζάκσον είχε πετύχει 72 νίκες, γνωρίζοντας όλες κι όλες δέκα ήττες σε μία απίστευτη επίδοση.

Μαθηματικά το Γκόλντεν Στέιτ μπορούσε να ισοφαρίσει αυτό το ρεκόρ, αλλά μετά την ήττα από το Κλίβελαντ εξαιτίας των 42 πόντων του ΛεΜπρόν Τζέιμς, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. 

Κάπως έτσι οι φίλοι των Μπουλς πανηγύριζουν στα social media με την φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω... Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σικάγο κατέκτησε το πρωτάθλημα εκείνη την χρονιά, αλλά και τις δύο επόμενες, έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον «Air».

ΠΗΓΗ: onsports.gr