Με το πόδι στο γκάζι

Η Λότους ανακοίνωσε πως ο νέος της οδηγός εξέλιξης θα είναι «νέα οδηγός εξέλιξης», καθώς τη θέση (στο κόκπιτ- έστω και του προσομοιωτή) πήρε η 26χρονη Ισπανίδα Κάρμεν Χορδά, που αναμένεται να φέρει ένα ξεχωριστό άρωμα γυναίκας στον ανδροκρατούμενο χώρο της Φόρμουλα 1.

Πριν από μια διετία έκαναν- με τον Κίμι Ράικονεν στο τιμόνι τους- συνεχή μικρά και μεγάλα θαύματα. Πέρυσι, όμως, τα θαύματα στέρεψαν και τα οικονομικά προβλήματα που είχαν καλά κρυμμένα κάτω από το σασί του μονοθέσιού της βγήκαν στην επιφάνεια. 

Με τα πράγματα, λοιπόν, να είναι σχεδόν μαύρα για τη Λότους, πήραν την απόφαση να βάλουν και λίγο... ροζ στην τετράτροχη ζωή τους, με σκοπό να την κάνουν λίγο πιο φωτεινή. Και, με μία μόλις κίνηση, την έκαναν: υπέγραψαν συμβόλαιο με την Κάρμεν Χορδά, η οποία θα αναλάβει το ρόλο του οδηγού εξέλιξης για την αγγλική ομάδα, βοηθώντας στην εξέλιξη και τη βελτίωση διαφόρων εξαρτημάτων του μονοθέσιου. 

Αυτό, βέβαια, θα το κάνει μέσω της χρήσης του προσομοιωτή και όχι οδηγώντας την καινούρια Λότους, όμως θέλει να πιστεύει πως θ' ακολουθήσει τα βήματα της Σούζι Γουλφ στη Γουίλιαμς και θα καταφέρει να πάρει μια γεύση από πραγματική Φόρμουλα 1, εντός της πίστας. 

Άλλωστε, αν διέπεστε από ποιητικές, μελό τάσεις, δε θα δυσκολευτείτε να δείτε πως η Χορδά θα μπορούσε κυριολεκτικά να πετάει στις πίστες. 
Η κοπέλα είναι ένας άγγελος.

ΠΗΓΗ: sdna.gr