Θα παλέψει και θα πει και ένα... τραγούδι!

Ο Μάνι Πακιάο αναμένεται να μπει στο ρινγκ για τη μάχη με τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ, με τραγούδι το οποίο θα βγει από τη δική του φωνή!

Στις 2 Μαΐου, η Grand Garden Arena του Λας Βέγκας θα φιλοξενήσει τη σπουδαιότερη μάχη που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην πυγμαχία. Ο Μάνι Πακιάο, θα αγωνιστεί με τον Φλόιντ Μέιγουέδερ. Οι δυο τους είναι οι καλύτεροι στον χώρο και αυτή τους η μάχη θα αναδείξει τον κορυφαίο!

Πρόκειται για ένα γεγονός που περιμένει όλος ο πλανήτης. Μάλιστα, ο 36χρονος Πακιάο, εκτός από ερασιτέχνης παίκτης του μπάσκετ και γερουσιαστής αναμένεται να δείξει και το ταλέντο του στο τραγούδι.

Όπως έγινε γνωστό από τον τηλεοπτικό σταθμό «SAKSI» ο «Pacman» θα κάνει την είσοδό του στο ρινγκ με τραγούδι που θα βγει από τη δική του φωνή. Ο στιχουργός είναι ο Λίτο Κάμο και θα έχει τίτλο «Lalaban ako para sa Pilipino», δηλαδή «Θα παλέψω για τους Φιλιππινέζους». 

Μάλιστα έχουν γίνει γνωστοί κι οι στοίχοι: «Πρόκειται να παλέψουμε / πρόκειται να παλέψω στον κόσμο / πάλεψε για το όνομά σου / είμαι Φιλιππινέζος / είμαστε Φιλιππινέζοι».

Η προετοιμασία του Πακιάο για τον αγώνα θα μπει στην τελική ευθεία στο Λος Άντζελες.