Διαψεύδει τα περί Μπόκα ο Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες θέλησε να κρατήσει αποστάσεις από τον πρόεδρο της Μπόκα Τζούνιορς που αποκάλυψε πως ο Αργεντινός μέσος σχεδιάζει την άμεση επιστροφή του στον σύλλογο.

Μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Λάτσιο, ο Τέβες ρωτήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Μπόκα που θέλουν τον Αργεντινό επιθετικό να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους προκειμένου να τερματιστεί το συμβόλαιό του και να γυρίσει στην Μπόκα.

Ο Τέβες στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι φεύγοντας από τη Γιουβέντους θα επιστρέψει στην πρώην ομάδα του στην Αργεντινή, ωστόσο μιλώντας μετά το χθεσινοβραδινό ματς ξεκαθάρισε πως οι φήμες περί πρόωρης επιστροφής του στην Αργεντινή δεν ισχύουν.

«Το έχω υποσχεθεί σε κάποιους φίλους και κρατάω τις υποσχέσεις μου. Υπάρχει μεγάλη συζήτηση γύρω από μένα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό που έχω στο μυαλό μου όμως είναι η Γιουβέντους. Βρισκόμαστε σε εκπληκτική φόρμα και δεν είναι σωστό να μιλάνε μόνο για το μέλλον μου. Όταν πάρω την οριστική απόφαση για το μέλλον μου οι πρώτοι που θα το μάθουν θα είναι οι οπαδοί. Δεν έχω ορίσει ακόμα κάποιο deadline για το πότε θα συμβεί αυτό. Αυτά που ανέφερε ο πρόεδρος της Μπόκα δεν ισχύουν. Είμαι επικεντρωμένος μόνο στη Γιουβέντους», υπογράμμισε ο Τέβες.

ΠΗΓΗ: sdna.gr