Ένταλμα σύλληψης για τον Καντέρ!

Η κόντρα του Ενές Καντέρ με την τουρκική κυβέρνηση και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζεται, καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 25χρονο σέντερ των Θάντερ.

Ο Τούρκος NBAer είναι ένας από τους πιστούς... ακολούθους του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο «σουλτάνος» θεωρεί υπεύθυνο για την απόπειρα του πραξικοπήματος. Το διαβατήριο του Ενές Καντέρ πριν από λίγες ημέρες ακυρώθηκε, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό άσχημο μαντάτο για τον Τούρκο NBAer, καθώς θεωρείται πλέον φυγόδικος. 

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων «Reuters» μάλιστα αναφέρει πως έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον σέντερ των Θάντερ, ο οποίος μεταξύ άλλων κρίθηκε πως χρησιμοποιούσε μία εφαρμογή της οργάνωσης του Γκιουλέν. Επίσης, απαρατήρητες δεν πέρασαν και οι αναρτήσεις τους στα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο πάντως να δείχνει πως δεν έχει πτοηθεί. 

«Δεν μπορείτε να με πιάσετε. Μην σπαταλάτε την αναπνοή σας. Θα έρχομαι με την δική μου θέληση για να φτύνω στα άσχημα και μισητά πρόσωπά σας», έγραψε ο Ενές Καντέρ.