«Με 36 εκατομμύρια στους Κινγκς ο Μπογκντάνοβιτς»

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα κάνει το μεγάλο... άλμα για το ΝΒΑ αυτό το καλοκαίρι και πλέον έχει μπει στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τους Σακραμέντο Κινγκς, όπου και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο
Τη μεγάλη σεζόν που πραγματοποίησε με την Φενέρμπαχτσε αναμένεται να... εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε Τουρκία και Ευρώπη, ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Σακραμέντο. Κι αυτό γιατί οι Κινγκς ετοιμάζονται να υπογράψουν μαζί του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως μεταδίδουν Μέσα του Σακραμέντο οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με τον διεθνή άσο να εισπράττει 36 εκατομμύρια δολάρια συνολικά. Μάλιστα, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να οριστικοποιηθεί στις 6 Ιουλίου, όταν και θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να ολοκληρωθεί το deal. 

Με την κίνηση αυτό οι «βασιλιάδες» θα εντάξουν στο δυναμικό τους τον πιο... δολοφονικό σουτέρ της Ευρώπης, ενώ η ευρωπαϊκή «παροικία» θα μεγαλώσει, με τον Μπογκντάνοβιτς να γίνεται συμπαίκτης με τους Γιώργο Παπαγιάννη και Κώστα Κουφό.