Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ της δεκαετίας

Την ανταλλαγή της δεκαετίας ανακοίνωσαν οι Σέλτικς αναφέροντας πως απέκτησαν τον Κάιρι Ίρβινγκ, δίνοντας στους Καβαλίερς τους Αζάια Τόμας, Τζάε Κρόουντερ και Άντε Ζίζιτς.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο που δεν είναι άλλος από την ανακοίνωση μιας εκ των δύο ομάδων που εμπλέκονται, είναι οριστική πλέον η ανταλλαγή της δεκαετίας. Μια ανταλλαγή που όπως έχουμε αναφέρει φέρνει τον Αζάια Τόμας στο Κλίβελαντ και τους Καβαλίερς μαζί με τους Τζέ Κρόουντερ και Άντε Ζίζιτς, ενώ στην Βοστώνη και τους Σέλτικς μετακομίζει ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Την σπουδαία αυτή ανταλλαγή ανακοίνωσαν οι Κέλτες με τον τζένεραλ μάνατζερ Ντάνι Έιντζ να πλέκει το εγκώμιο του Ίρβινγκ λέγοντας: «Ο Κάιρι είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στο NBA. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει στο υψηλότατο επίπεδο, τους τελικούς των NBA, τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ένας πρωταθλητής NBA, ένας χρυσός Ολυμπιονίκης και ένας All-Star τέσσερις φορές. Για όλα όσα έχει επιτύχει, πιστεύουμε ότι τα καλύτερα του χρόνια είναι μπροστά του».

Από την πλευρά του ο συνιδιοκτήτης των Σέλτικς Γουίκ Γκρούσμπεκ στάθηκε στον Αζάια Τόμας και την μυθική απόδοσή του στα πλέι οφ, παρότι είχε χάσει την αδερφή του σε τροχαίο δυστύχημα: «Η απόδοσή του Αζάια στα playoffs κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες θα μείνει στην ιστορία. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».