«Περιμένουμε τον Καρμέλο στο training camp των Νικς»

Ο νέος GM των Νιου Γιορκ Νικς, Σκοτ Πέρι, εξήγησε ότι περιμένει τον Καρμέλο Άντονι στο training camp των Νεοϋορκέζων και υπενθυμίζοντας πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σε ό,τι αφορά το μέλλον του.  

Ο «Μέλο» δεν θέλει να μείνει στο «Μεγάλο Μήλο» ενώ δήλωσε αισιόδοξος πως θα μετακομίσει στο Χιούστον για χάρη των Ρόκετς μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Για να γίνει αυτή η ανταλλαγή θα πρέπει να προταθεί ένα δελεαστικό πακέτο στους Νικς μαζί με τον Ράιαν Άντερσον, ενώ δεν αποκλείεται στη συμφωνία να συμπεριληφθούν μελλοντικά draft picks.  

Μια πιθανή Big-Three με τους Χάρντεν, Πολ και Καρμέλο θα προκαλεί... τρόμο σε κάθε αντίπαλο όμως ο GM των Νικς, Σκοτ Πέρι, εξήγησε πως περιμένει τον Άντονι να δώσει κανονικά το παρών στο training camp των Νεοϋορκέζων: «Ο Καρμέλο θα επιστρέψει. Είναι επαγγελματίας. Ανέκαθεν είχε επαγγελματική συμπεριφορά ενώ θα αποτελέσει παράδειγμα για τους νέους παίκτες. Είναι 10 φορές All-Star. Όλα είναι ανοιχτά όμως αν τελικά επιστρέψει, περιμένουμε να δείξει την ίδια συμπεριφορά που είχε πάντα και έχει χαρακτηρίσει την καριέρα του».